avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara - custodie exclusivă minor din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara - custodie exclusivă minor din concubinaj

Am stat în concubinaj 6 ani din care a rezultat o fetita de 3 ani jumate neam despărțit din cauza consumului de droguri el sa împăcat cu fosta soție cu care are 2 fetite iar eu urmează sa ma căsătoresc as vrea sa știu dacă pot sa am custodie exclusiva deoarece viitorul soțul sta și lucreaza în Austria și vreau sa merg și eu cu fetita și cu băiețelul de 2 luni iar eu cu fostul nu am nici un fel de legătură de când mam despărțit de el de 2 ani nu a ajutat cu nimic la întreținerea fetitei și el este și plecat în Anglia și dacă as vrea sa vorbesc cu el nu as avea cum. Dați-mi un sfat ce as putea face. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:06, 22 Februarie 2018
Buna seara,
Nu stiu daca veti reusi dar va sfatuiesc sa va adresati instantei si sa solicitati pronuntarea unei sentinte care sa tina loc acordului tatalui pentru o perioada de 3 ani.
Dupa aceia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia exclusiva alina_eveline alina_eveline Situația mea se prezintă cam așa... Am o fetița de 4 ani și jumătate, cu un bărbat cu care am trăit in concubinaj. Fetița este pe numele lui,dar are ... (vezi toată discuția)
Custodia mamei isabelle_ife isabelle_ife Buna ziua. Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)
Eu și soțul meu stăm acum fiecare la părinții lui din cauza ... Stef.ania Stef.ania Eu și soțul meu stăm acum fiecare la părinți lui din cauza soacrei mele. El are 1 dosar pentru conducere sub influența substanțelor interzise, 1 tot pe ... (vezi toată discuția)