avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

Vreau sa fac o plangere imotriva unui pv de amenda pentru ca nu s-a depus bilantul la o societate comerciala. O fac in numele societatii sau a administratorului? Se achita vreo taxa? Pot sa o trimit prin posta sau pe o cunostinta?
Va multumesc!
Buna ziua,
Cine a intocmit acel Proces Verbal?
Va adresati in contencios administrativ?
Daca este vb despre contencios administrativ atunci taxa de timbru este de 50 lei.
Cererea se poate trimite cu posta de preferat scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
in pv spune ca se contesta in judecatoria de pe raza careia am domiciliul
Cine a fost amendat ala face contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie ratb route route Buna seara! Am cateva intrebari: -la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ? -avand in vedere ca fapta a ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresă pentru plângere contravențională Alex.. Alex.. Bună ziua, În data de 30.12.2020 am depus o plângere contravențională împotriva unui PV prin care am fost amendat. Depunerea am făcut-o prin e-mail, ... (vezi toată discuția)