avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urgenta ! Posnatal si contract de munca pe termen ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urgenta ! Posnatal si contract de munca pe termen determnat

Buna ziua . Lucrez la o firma din 14 .02.2017 , contrctul fiind pe termen determinat . In mai imi exipra contractul, eu am ramas insarcinata in octombrie 2017. Acum, luna aceasta , medicul mi-a dat riac maternal deoarce am probleme cu sarcina si nu pot lucra la postul meu. Am anuntat la firma si ei nu doresc sa imi mai prelungeasca contractul din luna mai , (eu avand deja 12 luni lucrate la ei fara intrerupere) , pe motiv ca se incarca cu un om in plus degeaba. Insa daca nu eram cu aceasta problema, si ma duceam pana intram in prenatal la 7 luni si 10 zile ( sau la cat se intra, asta fiind in iulie ) mi se prelungea contractul pe nedeterminat. Pe langa asta nu mi se plaste nici prenatalul si posnatalul . Ce trebuie sa fac in acest caz ? Dar indemnizatie mi se acorda ?
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
Andreea.96, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt in următoarea situație : lucrez printr-o firma intermediara ... Anamaria1602 Anamaria1602 Sunt in următoarea situație : Lucrez printr-o firma intermediara din ianuarie anul 2021, am lucrat pana in octombrie pana am aflat ca sun insarcinata, ... (vezi toată discuția)
Cum procedez...... valysa70 valysa70 Am lucrat in ultimi 2 ani la mai multe firme De cablaj cu intrerupere 2-4 zile iar acum lucrez la inteprindere de anvelope auto unde este mediu toxic si sunt ... (vezi toată discuția)
Cum as putea beneficia de concediu crestere copil 2 ani sau maternitate trifangianina14 trifangianina14 Am si eu o intrebare sunt insarcinata in 27 de saptamani ,am lucrat pana in 3 Martie la o firma pe perioada determinata de 4 luni .am ramas de la firma ... (vezi toată discuția)