avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum procedez......
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum procedez......

Am lucrat in ultimi 2 ani la mai multe firme De cablaj cu intrerupere 2-4 zile iar acum lucrez la inteprindere de anvelope auto unde este mediu toxic si sunt pe contract de munca determinat ....vreau sa mentionez ca am ramas insarcinata iar firma nu da viie sa mai lucrez trebuue sa iau medical???pana la cate zile imi pot lua medical sa pot beneficia de ajutorul de ingrijire a copilului mentionez ca trebuue sa merg sa prelungesc contractul si nu cred ca o sa mai imi prelungeasca contractul de munca ...ce sfat imi puteti da ...va multumesc frumos ...chiar nu stiu ce si cum sa fac nu prea am gasit o persoana competenta sa aiba cunostinte in masura pentru a ma linistii si informa corect
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
valysa70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 30 August 2018
Puteti intra mai intai in concediu de risc maternal -120 de zile- si apoi in concediu prenatal, postnatal si CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal ANCA. P. ANCA. P. Bună ziua. Sunt insarcinata în săptămâna 14. Sunt angajata și azi mi a venit raportul de la locul de munca in care se specifica, în funcție de fisa ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal paraschivanamaria paraschivanamaria sunt insarcinata in 15 saptamani; din sapt 9 beneficiez de concediu medical cu spitalizare. cei de la firma la care lucrez mi-au spus ca nu pot angaja pe ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Andreeacozma Andreeacozma Bună seara sunt însărcinată în 10 săptămâni din cauza ca lucrez intr-un mediu toxic si ma simt rau vreau să imi iau risc material. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)