avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in următoarea situație : Lucrez printr-o firma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in următoarea situație : Lucrez printr-o firma intermediara ...

Sunt in următoarea situație : Lucrez printr-o firma intermediara din ianuarie anul 2021, am lucrat pana in octombrie pana am aflat ca sun insarcinata, contractul meu se sfarsea pe 28 noiembrie, mi-au prelungit pe 3 luni, pana acum pe 28 februarie insa acum nu mai vor sa imi prelungeasca, tin sa mentionez ca din 25 noiembrie sunt in risc maternal. Firma intermediata mi-a spus ca imi va da dosarul sa merg cu el, nu mai stiu exact la casa de pensi sau de asigurari si ca de acolo voi beneficia in continuare de prenatal si indemnizatie dupa nastere.
As dori mai multe informatii referitor la asta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 26 Februarie 2022
Concediile medicale se vor depune la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal contract perioada determinata andreea_0103 andreea_0103 Buna ziua! Am o mare nedumerire... Am lucrat la o companie din oct 2017 pana în februarie anul acesta cu contract pe perioada determinata. Am avut 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)