avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Facebook

Daca cineva imi pune linkul profilului de facebook pe un grup,este penalizat prin lege?
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
Alina 2778, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:38, 22 Februarie 2018
Se consideră că un cont de facebook este spațiu public. În mod normal, și profilul dvs. ar fi tot unul public. Cred că este importantă și intenția cu care acea persoană a distribuit linkul către profilul dvs.
Depinde de situatie, eu nu ma pot gandi la una in care sa se poata naste drepturi la despagubire. Profilul este public, nu? Cine intra pe acel link nu vede mai mult decat daca va cauta singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza distribuita pe facebook bandi_tamas21 bandi_tamas21 Buna ziua. In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am ... (vezi toată discuția)
Expunere minor in poza de catre sotia fostului sot puimicc puimicc Este legal ca sotia fostului meu sot sa isi puna pe facebook la poza de profil o imagine in care este ea, fostul sot si copilul meu? Am divortat si copilul ... (vezi toată discuția)
Se pot cere date personale de identificare pe facebook? asociatia ... PaulHu PaulHu Se pot cere date personale de identificare pe facebook? Asociatia de proprietari din care fac parte are un grup pe facebook si pentru a intra in el solicita ... (vezi toată discuția)