Este legal ca sotia fostului meu sot sa isi puna pe facebook la poza de profil o imagine in care este ea, fostul sot si copilul meu? Am divortat si copilul este in custodia mea, nu avem custodie comuna. Ea nu are niciun drept parintesc, dar, simplul lui acord este suficient? Ea nu are niciun grad de rudenie, daca posta el poza la profilul sau, intelegeam, fiind parinte, ea este o straina.
Puteti trimite un e-mail sau o notificare scrisa, prin care sa ii rugati sa indeparteze fotgrafia copilului de pe site, din motive de incalcare a intimitatii si vietii private. Eventual, precizati un termen la care sa faca acest lucru (de al o zi la cateva zile).
Incalcarea intimitatii cui?Copilul este in poza cu tatal lui si cu sotia acestuia.Faptul ca nu aveti custodie comuna nu inseamna ca nu mai e tatal lui.
Faptul ca ea este sotia sa, nu o face mama copilului meu. Iar poza este la profilul sau, nu al lui, ceea ce nu m-ar fi privit, din punctul meu de vedere. Drepturile parintesti nu sunt transmisibile, faptul ca fostul sot are drepturi, nu i le da automat si sotiei sale.
Dar, ma va deranja oricand ca o alta femeie sa isi puna la poza de profil chipul copilului meu. Daca el, ca tata, ar face-o, as intelege, e tata.
Asa este dar sunt toti 3 in poza, poza facuta cu acordul fostului sot al dvs.Incercati sa ii lasati un mesaj pe reteaua de socializare in care sa ii spuneti ca va deranjeaza poza respectiva si rugati o sa o stearga.