În comunicarea din mediul online, a scrie cu majuscule înseamnă că ridicați tonul, adică „vă răstiți la noi”. Presupun că știți asta și o iau ca atare.
Faptul că „actuala soție” - probabil că încă nu v-ați obișnuit cu gândul că fostul dvs. soț are „o singură” soție, alta decât dvs. -, se străduiește să găsească, pentru fiica soțului dânsei, un loc în viața ei, este lăudabil și ar trebui să vă bucure asta; ar trebui să vă gândiți cu prioritate la binele fetiței. Pentru fetița dvs. rămâneți tot mama, singura, nu v-o fură nimenea. Este o vorbă populară: mielul blând suge de la două oi!
adinaemyly a scris:
FOTOGRAFII PE FACEBOOK MINOR DE 8 ANI FARA ACORDUL MAMEI ! BUNA ZIUA! AM O INTREBARE ... COPILUL MEU DE 8 ANI APARE IN FOTOGRAFII PE FACEBOOK POSTATE DE ACTUALA SOTIE A FOSTULUI MEU SOT , PE CONTUL EI ! CE POT FACE EU IN ACESTA SITUATIE ILEGALA ? AM RAPORTAT TOATE FOTOGRAFIILE LA FACEBOOK DAR EA LE REPOSTEAZA IAR SI IAR . CASTIG DACA O DAU IN JUDECATA? VREAU NUMAI SA ȘTEARGĂ POZELE CU COPILUL MEU, ATAT! VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI DACA ATI TRECUT PRINTR O SIRUATIE ASEMANATOARE ! MULȚUMESC MULT!