avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul de a publica fotografii cu copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul de a publica fotografii cu copii

Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana fizica poate publica pe Facebook poze cu copii care nu sunt ai sai,avand acordul doar al tatalui copiilor.Mentionez ca tatal este divortat de mama,ei avand custodie comuna,dar copiii domiciliaza la mama,care nu este de acord cu publicrea pozelor.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 19 Octombrie 2016
pt persoana care a publicat, a fost de ajuns sa aiba acordul unui parinte, daca dvs nu sunteti de acord, trebuie sa o atentionati sa scoata acele poze.
Acuma, nu stiu motivul pt care mama nu doreste publice acele poze, daca are un motiv intemeiat sau nu, daca urmareste binele copiilor sau e gelozie.
Buna seara!Persoana care a publicat fotografiile este o fosta bona.Nu se pune problema de gelozie...si eu si fostul sot suntem recasatoriti...fiecare pe drumul sau.Aceasta bona a fost angajata dupa divort si inca din perioada respectiva am atentionat-o ca nu sunt de acord cu pozele si ayunci le-a stersDar am concediat-o din motive de disciplina si nu am mai last-o sa aiba contact cu copiii.Ulterior s-a imprietenit cu fostul sot si sotia lui si a reinceput sa publice fotografii pe Fb.Mentionez ca cele doua fetite sunt la mine majoritatea timpului,tatal lor le ia cateva ore la doua saptamani si atat,fara nici o vacanta.....custodia este comuna.Multumesc.
notificati-o in scris sa le scoata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii pe facebook minor de 8 ani fara acordul mamei ! buna ... adinaemyly adinaemyly FOTOGRAFII PE FACEBOOK MINOR DE 8 ANI FARA ACORDUL MAMEI ! BUNA ZIUA! AM O INTREBARE ... COPILUL MEU DE 8 ANI APARE IN FOTOGRAFII PE FACEBOOK POSTATE DE ... (vezi toată discuția)
Expunere minor in poza de catre sotia fostului sot puimicc puimicc Este legal ca sotia fostului meu sot sa isi puna pe facebook la poza de profil o imagine in care este ea, fostul sot si copilul meu? Am divortat si copilul ... (vezi toată discuția)
Procura minor Bombinyo Bombinyo Este necesara procura din partea fostului sot pentru a scoate fetita mea minora din tara,daca in hotararea de divort definitiva si irevocabila copilul a ramas ... (vezi toată discuția)