avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Este necesara procura din partea fostului sot pentru a scoate fetita mea minora din tara,daca in hotararea de divort definitiva si irevocabila copilul a ramas la mine? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Bombinyo , utilizator 12:57, 28 Mai 2017
Conteaza ce scrie exact in hotarare, acolo nu scrie- ramane la mama, deci cititi si scrieti exact ce scrie.
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2017
gi-jane2, moderator
In hotararea judecatoreasca scrie ,ca copilul imi este incredintat mie ,dar custodia este comuna.Multumesc frumos
de fapt scrie ca exercitati impreuna autoritatea parinteasca, iar copilul locuieste cu dvs.
Da, aveti nevoie de acordul tatalui dat in fata notarului.
Multumesc frumos. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)