avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturile de autor cum se declara din 2018?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturile de autor cum se declara din 2018?

Am incercat sa declar in D112 drepturi de autor si apar mesaje pe care nu le inteleg si nu stiu cum sa le corectez? Am inteles ca nu mai platesc cas dar platesc sanatatea si impozitul de 10 %,
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract drepturi de autor madalina_oprea madalina_oprea Va rog stie cineva daca un SRL care incheie un ctr.cesiune drepturi de autor este obligat sa calculeze si sa retina contributia la sanatate sau doar ... (vezi toată discuția)
Documente care să ateste cotizarea la pensie DragosVoicu DragosVoicu Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un răspuns la următoarea problemă. Am obţinut, timp de câteva luni, venituri în baza unui contract pe ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 112 elenagabi elenagabi Buna ziua, va rog mult sa ma clarificati in urmatoarea problema. Eu sunt angajata la o firma cu contract individual de munca si mai obtin, în plus, venituri ... (vezi toată discuția)