avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie crestere copil - venituri PF din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie crestere copil - venituri PF din strainatate

Buna ziua, urmeaza sa am un copil, iar eu declar banii cu declaratia 201. Banii imi vin din strainatate, nu sunt firma, nu sunt PFA, dar platesc impozit. Aceste venituri vor fi luate in considerare cand mi se va calcula indemnizatia crestere copil ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc emiliasv emiliasv Buna ziua , Sunt angajata la o firma ,unde indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie ccc. Problema este ca in paralel am obtinut venituri ... (vezi toată discuția)
Calculul lndemnizatiei crestere copil cu venituri suplimentare din activitati independente gyagya gyagya Buna ziua. Sunt insarcinata in luna a V-a si poate ma ajuta cineva cu calcularea indemnizatie pentru cresterea copilului. Eu lucrez ca si angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)