avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am 3 copii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am 3 copii

Dacă soția mea are un amant si a prostito sa divortez si eu nu vreau poate . Și dacă poate si ii revin copii ei poate sa vama fără acordul meu ca eu nu sunt de acord amantu soției e țigan si ma gandesc ca poate are săi puna la cerșit se cunosc pe facebook si sau vazut 2 zile si ea gata il iubeste este posibil asa ceva
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
Motorga nelu iulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:20, 22 Februarie 2018
Daca sotia vrea sa divorteze o sa reuseasca acest lucru indiferent daca sunteti sau nu de acord.In justitie nu conteaza parerile noastre ci doar lucruri care pot sa fie dovedite.Daca dovediti ca amantul pune in pericol integritatea copiilor puteti solicita ca acestia sa locuiasca cu dvs,Oricum mai este mult pana departe,poate revine sotia la sentimente mai bune,
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Problema e ca cu el vrea sa plece in italia si cu mine nu o vrut să vină în germania mie numi miroase a bn
Problema e ca cu el vrea sa plece in italia si cu mine nu o vrut să vină în germania mie numi miroase a bn iu
Problema e ca cu el vrea sa plece in italia si cu mine nu o vrut să vină în germania mie numi miroase a bn iubire de trei luni pe internet nu cred si mai ales sa aibe incredere totalaa
Motorga nelu iulian, utilizator
nu e clar ce doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a reluat o relație veche și vrea să divorțeze, dar eu nu sunt de acord. ce se va întâmpla pe parcursul procesului dacă eu declar că nu am bărbat de lăsat? Mery Popescu Mery Popescu Soțul meu a băgat divorț de mine ,țin sa menționez ca suntem căsătoriți de 14 ani si avem o fetiță de 13 .De câțiva ani se conversează cu o fostă ... (vezi toată discuția)
Divort, copil minor, mama prostituata +amant Alexandrumindroc Alexandrumindroc Buna ziua, problema mea este una foarte complicata cred eu iar povestea este una foarte lunga, am sa incerc pe scurt eu si sotia mea am locuit in italia 7 ani ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi scot copilul din tara fara acordul tatalui ? elennaaa elennaaa am o fetita in varsta de 1 an si 6 luni rezultata dintr-un concubinaj fata ii poarta numele tatalui nu am depus nimic pentru ca acesta sa ii plateasca pensie ... (vezi toată discuția)