avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum se calculeaza tariful de canalizare la case ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum se calculeaza tariful de canalizare la case neracordate la apa?

De la 1 ianuarie ne-am trezit ca s-a triplat costul la canalizare. Locuim la o casa la curte, fara bransament la apa, folosind put si hidrofor. Firma spune sa platim 6,3 mc/luna/persoana la pausal, dar eu zic ca respectivul pct. din Ordinul 29/N nu se aplica la case neracordate la apa. Si chiar daca s-ar aplica, nu ar trebui in acest caz sa pot sa-mi pun contor la hidrofor si sa ma tarifeze dupa consum si nu pausal?

Daca ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna daca modul de calcul al firmei este corect sau este un abuz?

Alte discuții în legătură

Formula de calcul consum apa in sistem pausal la case dariad dariad Intrucat la casele care nu au apometre se face un calcul pausal, cum se face acest calcul? Nu inteleg de unde provin pe factura mea (2 persoane) 10,08 mc ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Abuz ? bursul bursul Buna ziua, Doua cazuri: 1. Am un suprafata de teren (130m) pe o strada care are canalizare. La respectiva locatie nu locuieste nimeni. .Imi vin facturi de ... (vezi toată discuția)