avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Chestionar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Chestionar

Chestionarul pentru constatarea obligativității de asigurare/eliberării de asigurare a muncitorilor sezonieri români, la rubrica ce confirmă dacă persoana în cauză este sau nu casnic(ă), trebuie semnat de cineva din cadrul unei primării sau din cadrul A.J.O.F.M? (sunt anumite tipuri de formulare în care e precizat în mod expres Consiliul Local)
Este vorba de o anumită deducție la impozit care se asigură de statul german persoanelor române ce lucrează în străinătate sezonier.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 24 Februarie 2018
Vedeti daca va ajuta aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

"Chestionar pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii de asigurare a muncitorilor sezonieri romani (Fragebogen zur Feststellung....). se completeaza cu datele personale si in rubrica care va priveste, se semneaza si se depune la primaria de care apartineti pentru a fi luati in evidenta. Primaria va stampileaza chestionarul dupa inregistrare LA PAGINA 3 PUNCTUL 6."
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie si eu de un sfat, am nevoie de stampila ... alina_maria95 alina_maria95 Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie de stampila de la Primarie pentru Chestionarul pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii ... (vezi toată discuția)
Munca in germania, chestionar pt muncitori sezonieri luciancantea luciancantea Buna ziua, apelez la dumneavoastra pentru ca sa ma lamuresc si sa stiu la ce ma astept. Am un frate plecat in Germania si are nevoie de acest \"chestionar ... (vezi toată discuția)
Urgent MMina MMina Tatal meu a lucrat in strainatate (Germania) la munca, in agricultura. Acum a trimis un chestionar, si anume \"Chestionar pentru constatarea obligativitatii ... (vezi toată discuția)