avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

Tatal meu a lucrat in strainatate (Germania) la munca, in agricultura. Acum a trimis un chestionar, si anume "Chestionar pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii de asigurare a muncitorilor sezonieri romani", despre care spune ca ii trebuie aplicat o stampila, a unei firme. Ce mi se pare mie ciudat este faptul ca spune ca orice stampila, de la orice firma, este buna, deoarece au mai facut asta si niste prieteni de-ai ei, care au fost plecati in anii trecuti. Intrebarea mea este: poate fi aplicata o stampila de la orice firma, asa cum a spus ea? Si daca da, ce prejudicii poate avea firma care aplica acea stampila? Sau exista posibilitatea sa nu mai trimit deloc acest chestionar ...........ce se poate intampla ?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:28, 10 Aprilie 2011
Banuiesc ca este vorba despre stampila unei societati de asigurari, aplicarea unei stampile apartinand unei alte companii mi se pare fara logica.
Nu am mai auzit de asa ceva, chiar nu pot sa va spun mai multe.
Prevederi ale Legii privind sederea strainilor in scopul desfasurarii unei activitati lucrative în Germania: [ link extern ]
A se vedea pagina 17.
Daca documentul despre care vorbiti este acesta [ link extern ]
se pare ca are si traducerera in romana, deci ce anume nu se intelege?
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in germania - chestionar??? Andra19 Andra19 Buna ziua! Am o intrebare... O verisoara de-a mea este plecata in strainatate (Germania) la munca, in agricultura. Acum a trimis un chestionar, si anume ... (vezi toată discuția)
Chestionar BogdanM88 BogdanM88 Chestionarul pentru constatarea obligativității de asigurare/eliberării de asigurare a muncitorilor sezonieri români, la rubrica ce confirmă dacă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie si eu de un sfat, am nevoie de stampila ... alina_maria95 alina_maria95 Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie de stampila de la Primarie pentru Chestionarul pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii ... (vezi toată discuția)