avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezmembrare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezmembrare

Acre necesare ot a da in judecata fratii pt a dezmbremba casa mea de a lor.casile se afla pe acelasi teren,mostenit de la tatal nostru.suntem 4 frati.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:58, 22 Februarie 2018
Buna seara,
Inteleg ca vreti sa iesiti din indiviziune.
Va trebui sa va adresati instantei cu o cerere, sa depuneti acte care sa dovedeasca dreptul de proprietate, succesiunea facuta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere mostenire ileanadraghici ileanadraghici buna seara, acum 10 ani a decedat tatal meu ,am facut taxa de succesiune cu mama si sora mea pentru bunurile imobile( terenuri si casa) cuprinse in titlul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune? solomon_bc solomon_bc Buna ziua, tatal meu a cumparat o casa in anul 1971 in timp ce era in divort cu sotia lui,(cu care avea un copil) in contractul de vanzare-cumparare este ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)