avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezmembrare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezmembrare

Acre necesare ot a da in judecata fratii pt a dezmbremba casa mea de a lor.casile se afla pe acelasi teren,mostenit de la tatal nostru.suntem 4 frati.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:58, 22 Februarie 2018
Buna seara,
Inteleg ca vreti sa iesiti din indiviziune.
Va trebui sa va adresati instantei cu o cerere, sa depuneti acte care sa dovedeasca dreptul de proprietate, succesiunea facuta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune? solomon_bc solomon_bc Buna ziua, tatal meu a cumparat o casa in anul 1971 in timp ce era in divort cu sotia lui,(cu care avea un copil) in contractul de vanzare-cumparare este ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune mishoo75 mishoo75 Salut, numele meu este Razvan Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la succesiune. Anul trecut in octombrie bunica mea a murit. Bunicul si ... (vezi toată discuția)