avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa salubritate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa salubritate

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am un magazin mixt, pentru care am incheiat un contract cu o firma de salubritate pentru colectarea deseurilor. In zona noastra a venit o firma de salubritate care colecteaza gunoiul din toata localitatea. Acestia au venit la noi sa incheiem cu ei contract de salubritate. Le-am explicat ca am contract cu alta firma, iar ei mi-au raspuns ca nu-i intereseaza, pot sa-mi pastrez contractul, dar ei au exclusivitate si trebuie sa fac si cu ei contract, altfel imi creaza debit in primarie si va trebui sa platesc o suma mai mare. le-am explicat ca eu am doar materiale reciclabile, gunoi menajer am foarte putin, cateva kg/luna, doar ce rezulta din maturat, restul sunt impartite pe categorii si sunt ridicate de firma cu care am contract. Cum trebuie sa procedez? Nu mi se pare corect sa te oblige sa inchei un contract cu cine vor ei si sa nu poti avea dreptul la o opinie.

Alte discuții în legătură

Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Ridicare deseuri Balkrisz Balkrisz Buna ziua. Recent s-a schimbat contractul cu firma care ridica deseurile in satul nostru. De acum incolo va ridica numai deseurile reciclabile partial (ex fara ... (vezi toată discuția)
Taxa specială de salubritate plătită pe numărul de persoane. LauraEmy LauraEmy Bună ziua! În legătură cu noua taxa specială de salubritate vă scriu, aș vrea să vă întreb dacă este legal să fim taxați în funcție de ... (vezi toată discuția)