avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contestare contract de salubrizare(gunoi municipal)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contestare contract de salubrizare(gunoi municipal)

Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat contractul am cazut de acord la plata a 0.75mc a gunoaielor municipale care nu se colectau selectiv la un pret de 45lei mc..De doua luni s a trecut la colectarea deseurilor selectiv iar firma de salubrizare a venit cu o informare de majorare de tarif la 75 leimc+70lei transportul la groapa de gunoi pe care am refuzato sa o accept.. Am cerut firmei de salubrizare intocmirea unui nou contract si plata reala a gunoiului menajer la kg si nu la mc,(.pe luna colectez la 30kg plastic si 130 kg hartie si 10 kg de alte gunoaie. pe care le valorific la un centru de colectare cu documente.). dar aceasta refuza si ma ameninta ca trebuie sa platesc salubrizarea si informarea organelor abilitate, (adm locala si garda de mediu) ca refuz semnarea noului contract. Ce ar trebui eu sa fac ca sa platesc gunoiul dupa cat produc si nu la mc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:47, 15 Mai 2017
Ce prevede contractul in privinta modificarii tarifului si a altor clauze contractuale?
Este singura firma de salubritate din zona?
Firma apartine de primarie sau este a vreunui smecher/prieten de smecher din primarie?
Va este teama de autoritatea locala sau de garda de mediu?
Contractul este intelgerea intre parti, daca nu va intelegeti cu privire la modalitatea de tarifare nu semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate Marcela** Marcela** Buna ziua, As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am un magazin mixt, pentru care am incheiat un contract cu o firma de salubritate pentru ... (vezi toată discuția)