avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de închiriere+chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de închiriere+chirie

Bună ziua!

Mama mea anul trecut în decembrie a mutat într-o locuință cu două camere pe care luase în chirie. Proprietarul fiind plecat în străinătate, a promis că în luna februarie când vine acasă face contract și pune flotant in buletin. Atunci a dat două sute de euro (100 de euro chirie decembrie+100 de euro cauțiune) . În afară de asta în luna ianuarie și februarie a mai dat încă câte 100-100 de euro fiind acesta chiriile pe luniile respective. Acum când venise acasă neaga totul și cere mutarea din locuința respectivă.
Întrebarea mea ar fii:
- Mama poate să dea peu proprietarul în judecată?
- Poate să facă plângere la ANAF pentru că nu plătește impozit pe sumele menționate sus?
Mulțumesc pentru răspuns!

Cu stimă,
yume21
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:56, 23 Februarie 2018
Mama poate da proprietarul in judecata, dar va intreb, ce doriti de la instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada actualizare carte de imobil (la bloc) Robot41 Robot41 Buna ziua, m-ar interesa sa stiu la cat timp se actualizeaza, cartea de imobil intr-o Asociatie de proprietari, si in baza carei legi.Sau ori de cate ori se ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract mmp mmp Buna ziua, Locuim de aproape 4 ani cu chirie intr-un apartament. Cand ne-am mutat am facut un contract cu proprietarul prin agentie imobiliara, pe un an de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, rog ajutor in solutionarea unei probleme ce tine ... domnisoara E domnisoara E Buna seara, rog ajutorul in solutionarea unei probleme care tine de o locuinta pentru care detin un precontract cu drept de locuire pana la rezolvarea ... (vezi toată discuția)