avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... nedumerire
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

nedumerire

Buna seara,
Am facut parte din comisia de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar la proba scrisa, unul dintre elevi si-a scris numele intr-un mail pe care il redactase.
Desi colega , cu care am fost in comisie. preda la clasa elevului respectiv, a sustinut ca nu-l cunoaste.
Am luat legatura cu vicepresedintele comisiei de bacalaureat cu privire la acest aspect si mi-a comunicat ca lucrarea nu poate fi anulata din moment ce este sigilata, nestiind daca numele din mail este al celui care a scris lucrarea.
Astazi la proba orala s-a prezentat elevul cu identitatea din mail, colega mea ''amintindu-si subit ''ca preda la clasa respectiva, iar dupa desfacerea lucrarilor am constatat ca numele din mail este identic cu cel care a scris lucrarea.
Întrebarea mea este urmatoarea : trebuia anulata lucrarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Presupusa calomnie bondoroir bondoroir Bună ziua, Aş dori să vă prezint un caz care a avut loc in urma cu o zi, şi aş dori o opinie avizată. Sunt profesor la un liceu de prestigiu din ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)