avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu 2018

Buna ziua, as avea si eu o intrebare, cum pot recupera suma perduta la salar cu noile contributii pe anul 2018. In luna decembrie am intrat in concediu prenatal, aveam salar brut 1700 respectiv 1114 lei salar net pentru luna decembrie. Pentru luna ianuarie am salarul brut 2250 si respectiv 1006 lei salar net. Mentionez ca lucrez in mediul privat si ca trebuie sa intru in concediu de crestere a copilului si imi va afecta indemnizatia.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina si lauzie Anica85 Anica85 Buna seara! Sunt in concediu de sarcina si lauzie din decembrie 2017. Am un salariu brut de 2850 lei. Am luat pe luna respectiva 1975 lei. In luna ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu ianuarie 2018 madalin2789 madalin2789 As dori si eu putin ajutor privind calculul unui salar tarifar de 2250, conform contractului de munca, pentru luna ianuarie 2018, 20 zile lucratoare x 8 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu prenatal NICOLETAMORENA NICOLETAMORENA Buna seara !!!M-ar interesa sa stiu si eu cum se calc indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu prenatal si lauzie !!!! (vezi toată discuția)