avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Competente politie locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Competente politie locala

Un politist local poate aplica snctiuni, in cazul unei contraventii prevazuta de art.2, pct.31 din Legea 61/1991 rep.?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:10, 23 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contraventiile se constata de catre primar, imputernicitii acestuia, de catre ofiterii sau agentii de politie ori de catre ofiterii, maistrii militari si subofiterii din jandarmerie, precum si, pentru faptele constatate in zona specifica de competenta, de catre politistii de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase ... Gabriela  Andrieș Gabriela Andrieș Bună ziua!Vă rog să mă ajutați cu un sfat :Măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase la ora 6.30 ,în fiecare dimineață făcând un zgomot ... (vezi toată discuția)
Nu pot dormi din cauza zgomotelor. Ileana257 Ileana257 De la ora 7 la ora 17:30-18 se lucrează la cealaltă casa (fiind un duplex). De la ora 7:30 se aud bormașini și alte mașinării și muncitorii își pun ... (vezi toată discuția)
Nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor raduionel raduionel Locuiesc la bloc in aproprierea caselor si nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor. Intrebare: unde ma pot adresa ? (vezi toată discuția)