avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu pot dormi din cauza zgomotelor.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu pot dormi din cauza zgomotelor.

De la ora 7 la ora 17:30-18 se lucrează la cealaltă casa (fiind un duplex). De la ora 7:30 se aud bormașini și alte mașinării și muncitorii își pun muzica la un sistem de se aude in tot cartierul și nu ne putem odihni. Este vreo lege pentru asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 3 Iulie 2018
Doar pentru faza cu:
...muncitorii își pun muzica la un sistem de se aude in tot cartierul și nu ne putem odihni....

Mergeti si reclamati la sectia de politie de care apartineti. Reclamatia in scris, cu nr. de inregistrare. Bine ar fi daca reclamatia va fi facuta in numele mai multor vecini...
Cunosc un caz asemanator in TM. Au venit politistii, au discutat cu seful santierului. Cateva zile - cat am stat eu pe-acolo, a fost liniste...
Succes!
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Adam Grecu, utilizator
In principal opereaza disp L nr 61/1991
Puteti sesiza oficial politia teritoriala
Legea nr. 61/ 1991 republicata se refera la problema dvs. in art.2 pct.25-27
Gasiti legea aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Contravenţiile la Legea 61/1991 se constată de către primar, împuterniciţii acestuia, de către ofiţerii sau agenţii de poliţie ori de către ofiţerii, maiştrii militari şi subofiţerii din jandarmerie, precum şi, pentru faptele constatate în zona specifică de competenţă, de către poliţiştii de frontieră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este vreo lege care restricționată muncitorii care lucrează pe șantier să respecte o anumită lege a liniștii publice? Stormwatch Stormwatch Buna seara, In cartierul unde stau se construiește ceva, iar ei dărâmă clădirea de langa, iar blocul trepidează deja, nu ar trebui sa fie o lege ... (vezi toată discuția)
Competente politie locala Tuinea Florian Tuinea Florian Un politist local poate aplica snctiuni, in cazul unei contraventii prevazuta de art.2, pct.31 din Legea 61/1991 rep.? (vezi toată discuția)
Zgomote bloc angi84 angi84 Buna ziua, Va rog sa imi spuneți in ce condiții pot face o sesizare la politie a unor vecini care de doua săptămâni fac zgomote infernale in bloc ... (vezi toată discuția)