Am depus un Dosar la CEDO in octombrie 2017. Cum pot urmari evolutia dosarului meu prin aplicatia SOP ?
Va rog ajutor. Se trece numarul dosarului din tara ?
Eu nu detin decat actele trimiterii prin serviciile postale, prin Scrisoare recomandata - par avion.
Am primit AR cu semnatura din partea CEDO c a ar fi preluat dosarul meu.
Va multumesc mult pentru raspuns SI indrumari.
Oameni buni,
am depus un Dosar la CEDO in octombrie 2017, exact cum cere legea, inaintea de implinirea a 6 luni de la Comunicarea Curtii de Apel cu care nu am fost de acord.
Au trecut peste 4 luni si nu am primit nici un raspuns decat raspunsul imediat la o saptamana, raspunsul postal AR ca s-a primit Dosarul meu.
Am citit ca poti sa-ti urmaresti evolutia dosarului la CEDO prin aplicatia „SOP” – State of Proceedings.
Cum sa caut ?
Dupa numele dosarului din tara ?
Aceasta era intrebarea : cum pot afla care este soarta dosarului meu depus la CEDO ? prin SOP sau CUM altfel ?
Multumesc.
Dosar cedo
VASY23
Buna,
Am facut o plangere la CEDO in anul 2012 prin avocat.
Din discutiile avute cu avocatul a fost ca nu s-a primit nici un raspuns.Din pacate acest avocat ... (vezi toată discuția)
Cedo
mac6
Cum poti afla daca o cerere a ajuns la CEDO atata timp cat nu primesti nici-un raspuns?
Daca grefierul sau alta persoana de la CEDO nu ridica coletul ,dupa ... (vezi toată discuția)