avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... lege responsabil securitate cibernetica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

lege responsabil securitate cibernetica

Buna ziua,
am auzit ca ar fi intrat in vigoare o lege care obliga toate institutiile sa angajeze un responsabil cu securitatea cibernetica, cu aplicabilitate din vara (iulie sau august). Mi-ar putea spune cineva despre ce lege este vorba?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdananghel2011 , utilizator 16:58, 23 Februarie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_426...
Proiectul de lege il gasiti aici: [ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoscanner masurare febra umana - virus covid 19 oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În cursul acestei zile instituția noastră a primit o ofetă: oferta termoscanner masurare febra umana, virus COVID 19. În presă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteți da câteva informații despre l343/2023 ... MarianaMsk MarianaMsk Buna ziua, imi puteați da câteva informații despre L343/2023 Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul ... (vezi toată discuția)
A intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi de a-si face card bancar? gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva,cu certitudine,daca a intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi,de a-si face card bancar ... (vezi toată discuția)