avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea accesului la proprietate din cauza lucrarilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea accesului la proprietate din cauza lucrarilor de reparatii / modificare a strazii

Sunt din Arad si, de vreun an au inceput lucrarile de canalizare in cartierul in care locuiesc si, dupa aceea, de asfaltare a strazilor care intra sub incidenta acestor lucrari. Problema este ca societatea constructoare a finalizat de vreo cateva luni lucrarile de canalizare si a reacoperit cu pamant excavatiile efectuate. In aceasta perioada de toamna ploioasa, accesul auto la proprietatile noastre este imposibil (inclusiv accesul Salvarii, Pompierilor, Politiei, etc.). Cu siguranta nu va asfalta nimeni strazile in cauza pana cel mai curand primavara viitoare, situatia devenind ridicola pentru anul 2009 (2010). Exista ceva reglementari juridice care sa ma apere de astfel de situatii? Pe cine ar trebui sa trag de maneca? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poluare fonica si noxe masini zona rezidentiala elenaangel elenaangel Buna ziua, Dorim sa facem o petitie dar nu stim cui sa ne adresam si ce temei legal sa invocam in sustinerea acesteia . Locuim intr-un cartier de case unde , ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)
Utilitati trase ilegal pe teren catalina_26 catalina_26 buna ziua, detin un teren parte dintr-un lot mai lung de 5 parcele. terenul meu este primul avand acces atat la sosea cat si la drumul de ... (vezi toată discuția)