avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical

Buna ziua, sotia mea a intrat in concedi medical pentru sarcina si deja la firma la care lucreaza au aparut problemele pe aceasta tema.
In primul rand nu i s-a virat avansul aferent lunii in curs, directoarea mentionand ca il vireaza la lichidare, mentionand ca nu il vireaza pana nu aduce situatia la zi, care situatie sotia mea a adus la zi tot chiar a si lasat ce trebuie facut dupa plecarea ei.
Intrebarea mea este poate sa trimita CM prin curier la firma cu confirmare de primire, nu poate ajunge la firma deoarece lucreaza la Miercurea Sibiului si noi am venit la Bucuresti sa facem pregatirile necesare pt nasterea copilului.
Ii este teama ca nu cumva sa nu ii bage CM la plata aziund de la colege cum ca ar fi zis directoarea general ca sa vina personal ca sa aduca situatia firmei la zi, mentionand ca sotia mea este contabila interna firmei, ba mai mult a angajat si inlocuitor in locul ei.
Va multumesc anticipat.
Cu stima
Iordzn Georgel
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
geogel.iordan, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate cere partajarea unui cont bancar ? desirelia75 desirelia75 am un debitor si sotia acestuia.am o hotarare definitiva si irevocabila in care debitorul e obligat la plata unei pensii de intretinere.debitorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Angajatorul sustine ca a gresit salariul dupa lichidare (demisie) Leo_RO Leo_RO Buna ziua , Sotia mea a fost sunata astazi(06.01.2015) de firma \\\\\\"X\\\\\\" unde a lucrat pana in data de 2 decembrie , de o contabila de la firma ... (vezi toată discuția)
Probleme in achizitia a doua laptopuri de pe un magazin on-line Iuliana_V Iuliana_V Miercurea trecuta am achizitionat de la un magazin on-line doua laptopuri Dell Inspiron 7537, Intel Core i7-4510U pana la 3.1 GHz, 15.6″ Full HD Touch ... (vezi toată discuția)