avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subcontractant in Belgia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subcontractant in Belgia

Am un SRL infiintat in anul 2017 si as vrea sa va intreb daca este posibil sa lucrez in Belgia ca si subcontractant? Adica, sa fiu mai explicit, vreau sa iau o lucrare si sa o dau la altcineva care are firma in Belgia sa lucreze, deoarece eu nu pot lucra fiindca nu am formularul A1;
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! o firmă nou înființată (srl) în domeniul construcțiilor ... balineanu balineanu Bună ziua ! O firmă nou înființată (SRL) în domeniul construcțiilor poate detașa angajații în străinătate? Vreau să înființez firma, apoi să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un srl nou înființat ( martie 2020), fără activitate ... damiutu damiutu Buna ziua! Am un SRL nou înființat ( martie 2020), fără activitate și mă interesează să știu cum aș putea să fac delegare de salariați în ... (vezi toată discuția)
Aplicare formular a1 C-Iulia C-Iulia Buna ziua! Lucrez la o firma si trebuie sa ma ocup de pregatirea dosarului pentru formularul A1 ,pentru a putea trimite oameni la munca in strainatate. Firma ... (vezi toată discuția)