avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Spatiul privat virtual
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Spatiul privat virtual

Am creat un cont, dar nu inteleg ce trebuie sa fac mai departe pentru a aplica in vederea obtinerii unui certificat de atestare fiscala. Ptr ca am bifat "aprobare la ghiseu", pare-se ca trebuie mers la ANAF...
Daca selectam "completarea numarului de inregistrare a deciziei emise de ANAF", s-ar fi rezolvat totul online? Daca da, unde se afla nr de inregistrare a deciziei....? Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine de la anaf un document prin care sa arate ca( ... Danut57 Danut57 Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( nu ) am datorii la stat? (vezi toată discuția)