avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit
Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere apartament, iar pentru aceasta inchiriere am procura
Pentru declaratia unica , am inteles ca trebuie sa mi se elibereze/autentifice un cod la ghiseu dupa inregistrarea datelor online.
Imi trebuie si pentru aceasta(autentificare la ghiseu) procura, tinand cont ca aceasta declaratie unica este pentru venitul obtinut din inchirierea acelui apartament ?

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Srb, utilizator
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 16:04, 8 Martie 2019
Cautati pe acasa daca proprietarul apartamentului are vreo decizie de impunere primita de la anaf din 2013 pana in prezent caci se poate deschide cont personal pe spatiul privat virtual folosind un numar de inregistrare de pe acea decizie fara deplasarea la ghiseu.
Daca nu, incercati sa mergeti acolo cu ce aveti caci decizia o depuneti pe numele titularului si el plateste impozitul
Dac nu reusiti sa creati contul SPV cu un numar de decizie dupa anul 2013, atunci veti merge la ghiseu dupa ce veti parcurge pasii de inregistrare. Mie personal mi-au cerut procura, pt ca reprezentam pe sora mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia unica cu certificat digital ionela11 ionela11 Buna ziua, Pot depunere declaratia unica cu certificat digital.Pe site la ANAf imi spune \" contul dvs. SPV este cu autentificare cu certificat digital. ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf din inchiriere tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Domiciliez in Constanta si, am si o garsoniera in Brasov, pe care vreau s-o inchiriez. Pot declara inchirierea in Constanta si daca da , o pot face ... (vezi toată discuția)