Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit
Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere apartament, iar pentru aceasta inchiriere am procura
Pentru declaratia unica , am inteles ca trebuie sa mi se elibereze/autentifice un cod la ghiseu dupa inregistrarea datelor online.
Imi trebuie si pentru aceasta(autentificare la ghiseu) procura, tinand cont ca aceasta declaratie unica este pentru venitul obtinut din inchirierea acelui apartament ?
Cautati pe acasa daca proprietarul apartamentului are vreo decizie de impunere primita de la anaf din 2013 pana in prezent caci se poate deschide cont personal pe spatiul privat virtual folosind un numar de inregistrare de pe acea decizie fara deplasarea la ghiseu.
Daca nu, incercati sa mergeti acolo cu ce aveti caci decizia o depuneti pe numele titularului si el plateste impozitul
Dac nu reusiti sa creati contul SPV cu un numar de decizie dupa anul 2013, atunci veti merge la ghiseu dupa ce veti parcurge pasii de inregistrare. Mie personal mi-au cerut procura, pt ca reprezentam pe sora mea.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.