avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit anaf din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit anaf din inchiriere

Buna ziua,
Domiciliez in Constanta si, am si o garsoniera in Brasov, pe care vreau s-o inchiriez. Pot declara inchirierea in Constanta si daca da , o pot face online?
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tutunarudenisa , utilizator 22:05, 22 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Veti depune declaratia unica pentru a va declara impozitul pe venitul din inchiriere si cass daca e cazul online daca aveti parola pentru spatiul privat virtual obtinut de la finante sau la ghiseu la Constanta unde aveti adresa din buletin.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere imobil - contract de inchierere Andrei.Marinescu Andrei.Marinescu Buna ziua, Doresc sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti si la majoritatea vizionarilor primesc intrebari legate de depunerea contractului de inchierere la ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)