avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... 2% din impozitul anual către persoană fizică
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

2% din impozitul anual către persoană fizică

Ca persoana fizica angajata, pot dona 2%din impozitul anual catre o persoana fizica cu handicap? Mentionez ca persoana cu handicap nu este inscrisa in nici o asociatie sau fundatie.Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:38, 25 Februarie 2018
Nu. Directionarea 2% se face catre asociatii si fundatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionare 2% cocochannel cocochannel Este posibil ca cei 2% sa fie directionati si catre o persoana fizica, nu numai catre o asociatie sau un ONG? Ma refer la o persoana cu grad de handicap 1 ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Se poate directiona 1% din impozit unei asociatii fara personalitate juridica? leno leno Buna ziua! A-si dori sa infintez o asociatie sportiva. Am fost la Directia Judeteana de Sport unde m-au sfatuit sa infiintez una fara personalitate ... (vezi toată discuția)