avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare atv fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare atv fara acte

Cum pot inmatricula un atv fara acte?
Motorul e de 350 cmc,
Am inteles ca se poate inmatricula la primarie.
imi poate da cineva mai multe detalii referitoare la inmatriculare. are semnalizari, are de toate.
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Robert Andrei 07 , utilizator 09:57, 26 Februarie 2025
Nu puteti introduce pe rol fiscal bun decat in baza unui document legal care sa ateste calitatea dv de proprietar asupra respectivului bun
desfasurati demersuri de incheiere document de achizitie atv
Succes !
detin o factura emisa in spania (in care apare si nr de sasiu motor) pe numele unei persoane si am un contract de cumparare-vanzare cu el.....se poate inmatricula? sau trebuia sa am si carte de identitate (brief) ?
Cum ai rezolvat pana la urma?
L-ai mai inmatriculat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare atv Bencipici80 Bencipici80 buna ziua pot sa inmatriculez un atv de 350 cmc ...detin o factura emisa in spania si contract de cumparare vanzare.... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am fost pacalit AlexBC AlexBC Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta problema. Sunt din Bacau si ieri am cumparat o masina din Focsani de pe un site auto. In anunt ... (vezi toată discuția)
Declarare auto la primarie mihaelarad mihaelarad Am obligatia cind fac declaratia de impunere pentru mijloacele auto sa declar atat seria de sasiu cit si seria de motor? (vezi toată discuția)