avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IFN contract incheiat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IFN contract incheiat

Părinți mei au scos o suma de 20.000 de lei pe o perioada de 10 ani, in luna aprilie se fac 10 ani de la inceperea contractului si pana acuma au rambursat o suma de 60.000+ dar au fost sunați de banca sa le spuna ca mai au de plata inca vreo 16.000 o perioadă de inca 3 ani (au spus ca el a mai semnat o prelungire, dar acest lucru nu e adevărat)
Tatal meu e decis sa nu mai plateasca din data incheieri contractului si vreau sa stiu daca ne pot face ceva daca ne dau in judecata.
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 15:55, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~


Nu am citit.
La ce clauze ar trebui sa fiu atent? Ma pun sa il citesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Pe langa faptul ca trebuie citit foarte atent acel contract de imprumut, ar fi indicat sa mearga parintii la societatea financiara/banca si sa solicite copia dupa cererea de prelungire a perioadei de creditare (din moment ce sustineti ca nu au solicitat prelungirea contractului).
Avand in vedere faptul ca suma de 20.000 lei este destul de mica, iar perioada de 10 ani este foarte mare pt un astfel de credit, in toata aceasta procentul cem mai mare din suma achitata o reprezinta dobanda.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
mai pot avea sansa sa recuperez de la banca polita de asigurare dupa incheierea creditului? amiali amiali Buna ziua! In urma cu 3 ani am facut un imprumut de la o anumita banca si luna aceasta trebuie sa platesc ultima rata si sa inchid contul, insa am o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o întrebare si poate ma ajutati cu un răspuns, ... MedeeaN MedeeaN Buna seara! Am si eu o întrebare si poate ma ajutati cu un răspuns, va rog frumos! Am cumpărat un apartament in 2018 un apartament prin credit ipotecar, ... (vezi toată discuția)