avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de parcare sector 3
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de parcare sector 3

Buna dimineata,

Am primit in aceasta dimineata instinatarea de plata a locului de parcare. Impreuna cu aceasta instintare, a venit in plic si "Notificare privind intrarea in vigoare a regulamentului privind atribuirea locurilor de parcare de resedinta libere in conformitate cu prevederile H.C.L. Sector 3 Nr.16/2018"
Sunt descrise doua situatii:
I. Locurile de parcare deja atribuite - acestea raman in folosinta actualilor utilizatori atat timp cat sunt indeplinite urmatoarele conditii:
-detinatorul trebuie sa aiba domiciliul/resedinta pe raza sectorului 3;
-indiferent de modalitatea de detinere a mijlocului de transport pentru care i-a fost atribuit locul de parcare (proprietate/lesing/comodat), impozitul pentru acesta sa se datoreze bugetului local sector 3, in conditiile Codului Fiscal si sa fie inregistrat in evidentele fiscale ale sectorului 3.
- etc
Se precizeaza ca, persoanele care au deja atribuit un loc de parcare si indeplinesc conditiile de atribuire NU TREBUIE sa se prezinte la sediile DGITL pentru a face dovada celor enumerate mai sus (verificarea va fi facuta din oficiu de catre DGITL).
Persoanele care NU indeplinesc conditiile enumerate mai sus vor pierde loc de parcare atribuit.
II. Se descrie atribuirea noilor locuri de parcare.

Mentionez ca in cazul meu, sunt domiciliat in sectorul 3, dar masina este pe numele tatalui, care este domiciliat in sectorul 2, deci implicit si impozitul masinii este incasat de sectorul2.
Locul de parcare, imi este repartizat din 2014, unde nu a fost nici un fel de problema ca, masina este inscrisa pe sectorul 2, fiind necesar doar acel constract de comodat.
Taxa pe parcare a fost platita mereu la timp. Aceasta obligatie cum ca masina trebuie sa fie inscrisa la primaria sectorul 3, nu este abuziva?
Ce pot face eu, pentru a nu pierde locul de parcare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Edi86 , utilizator 22:27, 25 Februarie 2018
Obligatia ca vehiculul sa fie in evidenta sector 3 nu este abuziva ,este unul dintre elementele care diferentiaza potentialii beneficiari ai unui loc de parcare auto
Nici dv nu v-ar conveni ca la domiciliul dv din sectorul 3 sa fie alocat loc parcare auto la proprietar auto cu domiciliul in alt sector
In cazul meu, eu sunt domiciliat în sectorul 3, dar masina este pe numele tatălui și este înregistrată la sectorul 2, eu încheind un contract de comodat. După noile prevederi, eu voi pierde locul de parcare, plătit deja de 4 ani..., pentru ca impozitul mașinii se plătește la alt sector...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)