avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Locuri de parcare Bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Locuri de parcare Bucuresti

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de locurile de parare din Bucuresti. Pe site-ul sectorului 3 au anuntat ca dupa 30 septembrie 2018 toate persoanele care nu au domiciliu in sectorul 3 si masina inregistrata fiscal tot in sectorul 3 vor pierde locul de parcare. Eu am platit locul de parcare pe tot anul. Intrebarea mea este daca legal pot sa iti ia locul de parcare chiar daca este platit pe tot anul. A doua intrebare ar fi: eu sunt proprietara apartamentului din sectorul 3,dar nu mi-am schimbat domiciliul pe Bucuresti. Daca imi schimb domiciliul, cum pot sa schimb locul de inregistrare fiscala a masinii. Masina este inmatriculata pe Mehedinti. Trebuie sa o inmatriculez pe Bucuresti?
Multumesc

Raluca
Cel mai recent răspuns: Raluca rlk , utilizator 14:51, 28 Septembrie 2018
Avand in vedere ca terenul pe care este amenajata parcarea auto reprezinta domeniu public,autoritatea publica locala poate dispune dupa propriul interes dispozitii pentru utilizarea acestuia
Vi s-a comunicat și baza legala?
Buna,

Nu am primit nici o instiintare. Pe site-ul lor scrie : "Atribuirea locurilor de parcare de reședință în Sectorul 3 este reglementată de Hotărârea Consiliului Local Sector 3 nr. 16/29.01.2018, cu aplicare din 01.02.2018."

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare sector 3 Edi86 Edi86 Buna dimineata, Am primit in aceasta dimineata instinatarea de plata a locului de parcare. Impreuna cu aceasta instintare, a venit in plic si \"Notificare ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)