Buna ziua. Tatal meu a inchiriat un apartament cu contract . Dupa plecarea lui in strainatate , eu am inchiriat apartamentul ( fara contract) sub alt nume , unor persoane contra sumei de 500 de euro. Am primit prima citatie de la politie in calitate de martor. Cea dea doua citatie am primito in calitate de suspect. Persoanele carora le-am inchiriat apartamentul nu vor banii inapoi si sa isi retraga plangere. Ce pot face? Mentionez ca nu am dosare penale , si nici alte infractiuni savarsite. Exista posilitatea de a fi arestata? Si mentionez si faptul ca am 3 copii sub intretinere eu fiind singura intretinatoare a lor.
Va rog frumos un sfat?
E bine să aveți avocat specializat în mandate de arestare preventivă pentru ipoteza ca ati avea probleme cu arestarea.
E greu de spus daca veti fi arestată având în vedere că aveti 3 copii minori în întreținere. Eu tind sa cred ca nu veti fi arestată preventiv.
Dar aveti si loc de munca?
Nu va sfatuiesc sa nu va prezentati la chemarile organelor de urmarire penala. Se va dispune citarea cu mandat de aducere si riscati luare de masuri preventive.