avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect inselaciune

Buna ziua. Tatal meu a inchiriat un apartament cu contract . Dupa plecarea lui in strainatate , eu am inchiriat apartamentul ( fara contract) sub alt nume , unor persoane contra sumei de 500 de euro. Am primit prima citatie de la politie in calitate de martor. Cea dea doua citatie am primito in calitate de suspect. Persoanele carora le-am inchiriat apartamentul nu vor banii inapoi si sa isi retraga plangere. Ce pot face? Mentionez ca nu am dosare penale , si nici alte infractiuni savarsite. Exista posilitatea de a fi arestata? Si mentionez si faptul ca am 3 copii sub intretinere eu fiind singura intretinatoare a lor.
Va rog frumos un sfat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E bine să aveți avocat specializat în mandate de arestare preventivă pentru ipoteza ca ati avea probleme cu arestarea.
E greu de spus daca veti fi arestată având în vedere că aveti 3 copii minori în întreținere. Eu tind sa cred ca nu veti fi arestată preventiv.
Dar aveti si loc de munca?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Lucrez, dar nu cu contract de munca.
Daca nu ma prezit la cea de a doua citatie , ce se va intampla?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va sfatuiesc sa nu va prezentati la chemarile organelor de urmarire penala. Se va dispune citarea cu mandat de aducere si riscati luare de masuri preventive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere vinovatie-munca in strainatate ContSters373852 ContSters373852 daca esti plecat din roamnia si uterior intervine sa fi cercetat pentru delapidare , fals si uz de fals in roamnia, dupa audierea mea, ma declar vinovat, mai ... (vezi toată discuția)
Posesie dubla de marijuana CristiCRV CristiCRV Salutari! Numele meu este Cristi si am o problema mai complicata, Locuiesc in Anglia, Londra, si am fost prins fumand marijuana in bucuresti, unde am urmat ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru procuror ionut_hangheru ionut_hangheru Buna ziua as dori sa aflu cum sa fac o cerere pentru procuror precum ca parasesc tara, Mentionez ca in urma cu cateva zile am fost citat la procuror si mi-a ... (vezi toată discuția)