avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar Franta- cum il inchid de la distanta ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar Franta- cum il inchid de la distanta ?

Buna ziua, daca plec din Franta si nu am inchis contul bancar din lipsa de timp, ce se intampla, cum pot sa il inchid din.Romania?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: tercica373@gmail.com , utilizator 10:52, 24 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, dar daca platesc dinainte comisionul de administrare fara alte datorii, se poate sa il inchida ei fara alte probleme ptr mine ?
Pai.deschid contul la o filiale a Postei din Paris, daca cumva plec si nu am timp de închiderea a contului, fara alte datorii, bineinteles, sa stiu ce dac in Ro, ptr inchiderea lui , va multumesc din suflet, cu stima
Indicat este sa mergeti la banca si sa depuneti o solicitare de inchidere de cont.
Chiar daca banca respectiva ar avea sucursale si in Romania, fiecare tara are baza sa de date , reguli si proceduri proprii.
O zi frumoasa!
Va multumesc mult !
Vreau să știu cum pot să închid un cont de Franța,eu fiind pe teritoriul României?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit-comisioane alonia14 alonia14 Buna ziua ! As dori sa stiu care este modalitatea in care pot inchide un cont poprit, in conditiile in care desi acel cont este in inactivitate de mai multi ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Taxa administrare cont yume21 yume21 Buna ziua. As avea o intrebare daca se poate: acum 7 ani am avut un credit la Banca Carpatica. La plata ultimei rate am fost intrebat daca doresc sa inchid ... (vezi toată discuția)