avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Taxa administrare cont
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Taxa administrare cont

Buna ziua.
As avea o intrebare daca se poate: acum 7 ani am avut un credit la Banca Carpatica. La plata ultimei rate am fost intrebat daca doresc sa inchid contul. Eu am raspuns domnisoarei sa inchide. Acum dupa 7 ani o doamna care lucreaza acolo de atunci imi spune inainte de sarbatori, sa trec pe la banca, ca dansa a observat ca am o restanta/datorie acumulata pana in momentul de fata. Ieri am fost la banca (acum se numeste Patria Bank) si mi s-a comunicat ca am o datorie de 300 lei acumulate fiind taxe de administrare cont. Mentionez ca nu am primit nici o notificare scrisa si nici un apel sau SMS. Ce pot sa fac acum cu suma aia? Exista vreo modalitate de a sterge suma respectiva?
Multumesc ptr raspuns.
Cu stima,
yume21
Cel mai recent răspuns: yume21 , utilizator 12:01, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Cont bancar franta- cum il inchid de la distanta ? Mateo Thompson Mateo Thompson Buna ziua, daca plec din Franta si nu am inchis contul bancar din lipsa de timp, ce se intampla, cum pot sa il inchid din.Romania? Multumesc (vezi toată discuția)