avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Taxa administrare cont
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Taxa administrare cont

Buna ziua.
As avea o intrebare daca se poate: acum 7 ani am avut un credit la Banca Carpatica. La plata ultimei rate am fost intrebat daca doresc sa inchid contul. Eu am raspuns domnisoarei sa inchide. Acum dupa 7 ani o doamna care lucreaza acolo de atunci imi spune inainte de sarbatori, sa trec pe la banca, ca dansa a observat ca am o restanta/datorie acumulata pana in momentul de fata. Ieri am fost la banca (acum se numeste Patria Bank) si mi s-a comunicat ca am o datorie de 300 lei acumulate fiind taxe de administrare cont. Mentionez ca nu am primit nici o notificare scrisa si nici un apel sau SMS. Ce pot sa fac acum cu suma aia? Exista vreo modalitate de a sterge suma respectiva?
Multumesc ptr raspuns.
Cu stima,
yume21
Cel mai recent răspuns: yume21 , utilizator 12:01, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit-sfat anamaria1888 anamaria1888 Am avut un card de credit si am solicitat inchiderea acestuia in luna martie. 2012. Acum o luna am vrut sa-mi fac un credit pentru casa si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv la banca.. adam domnica adam domnica Buna ziua ! Cu ocazia unui transfer de imprumut ipotecar in data de 04.08.2015 a trebuit sa deschid un cont in valuta la Unicredit Bank (de care a si uitat) ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva pe cont geobriegal geobriegal Buna seara, Am doua dosare de executare pentru care platesc lunar rate. Unul este la Patria Bank, la discretia executorului Tapusi Ruxandra din Slatina, care ... (vezi toată discuția)