avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reprezentare persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reprezentare persoana fizica

Eu,ca persoana fizica în ce mod pot reprezenta alta persoana intr-o tranzacție imobiliara(este legal dacă nu ești agent) există posibilitatea incheierii unui contract juridic legal intre mine si cumparator?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:25, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul se incheie intre cumparator si vanzator, dvs avand posibilitatea de a reprezenta oricare dintre parti, printr o procura autentica care sa circumscrie expres limitele mandatului dvs.
Multumesc,m-ie de ajutor raspunsul.Sarut mina Nicolae
Puteti repreznta in baza unei procuri autentice speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele hotararii aga ptr srl Florycel2009 Florycel2009 Se poate prin hotararea AGA sa fie imputernicita o persoana dinafara SRL-ului sa cumpere un teren pentru societate?Multumesc. (vezi toată discuția)
Pamant vandut fara act de vanzare-cumparare gbaii gbaii Buna ziua, Ma adresez dvs., in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am aflat de aceasta problema recent si incerc sa o rezolv. In anul 2007, tatal ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)