avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie CAS sunt urmas de erou-martir
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie CAS sunt urmas de erou-martir

Sunt urmas de erou-martir, (Legea 341/2004) dar si persoana adulta cu handicap grav. Din indemnizatia de urmas de erou-martir m-i se retine contributia la CAS. Este legal sau nu? In L 341/2004 se precizeaza ca aceste indemnizatii nu sunt considerate venituri.
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Fely33 , utilizator 16:56, 26 Februarie 2018
Dacă legea așa spune, înseamnă că ați găsit și raspuns la întrebare.
Va multumesc. Problema e ca ne retine. Si ei motiveaza ca in normele de aplicare a Legii 341/2004 ,se spune ca avem gratuitate la servicii medicale in conditiile contractului cadru cu Casa de Asigurari de Sanatate si ca in acest contract se spune ca avem gratuitate la srvicii medicale si medicamente, numai daca contribuim. In aceste conditii trebuie sa deschid un proces casei de pensii? Am sansa sa castig un astfel de proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru auto 2016-noul cod fiscal zefirzefir zefirzefir Sunt Urmas EROU REVOLUTIE 1989 ,si va rog sa mi spuneti daca si urmasul beneficiaza de scutire pentru plata impozit un auto,citez \" d) mijloacele de transport ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie urmasi de eroi martiri miki2013 miki2013 Buna ziua asi dori sa stiu daca urmasii eroilor martiri din rev din 1989 care au depasit varsta de 26 de ani au dreptul la indemnizatie reparatorie in baza ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal art 469 lit d la cine se refera scutirea? zefirzefir zefirzefir Am raspuns de la TAXE SI IMPOZITE, ca urmas EROU, ca nu beneficiez de scutire impozit pentru autoturism, ca nu e prevazut in leg 227 -2015, oare asa este?Va ... (vezi toată discuția)