avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Republica Corabia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Republica Corabia

In 08.2015 am facut un accident intrand cu masina personala intr un agregat de discuit pe raza com. Brastavatu. Nu au fost pagube terte in afara de propria masina.. Eu am intrat cu capul in parbriz. Am fost dus de echipajul de politie la dispensarul medical care nu dispunea de instrumente sterilizate de recoltare de probe biologice(declaratia asistentei de serviciu e la dosar). Mi s-a intocmit dosar penal de refuz de recoltare probe biologice. Procurorul de caz a clasat dosarul pentru lipsa de vinovatie. Prim- procurorul a infirmat solutia pe 16.06.2017 preluand ea dosarul care nici azi nu a facut nimic. Ce ma invatati sa fac, sunt peste 2,5 ani si se tot taraganeaza solutionarea? Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Navilime, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:18, 26 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti contestatie privind durata procesului penal. Cititi procedura in art. 488^1 c.p.p. si urm.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bine sa aveti avocat care sa meargă sa studieze dosarul.
După ce va studia dosarul veti putea discuta cu el în concret ce ar fi bine sa faceti in functie si de interesele dvs. concrete.
Situația juridică pare sa fie la două capete si ar fi bine de analizat cât mai exact ce ar fi bine sa faceti.
Avocatul poate forta trimiterea în judecată daca ati avea sanse la achitare si atunci ati avea clar acest interes al soluționării cauzei.
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat alcoolemie fier4jat fier4jat Buna ziua, In decembrie 2016 am fost oprit de un echipaj de politie si in urma controlului efectuat de acestia si verificarii cu alcooletestul aveam o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool de un an si 10 luni Soos Radu Soos Radu mi-a fost retinut permisul in urma cu un an si 10 luni in vederea anularii, desi nu am condus efectiv masina, stateam pe scaunul soferului si masina nu era ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de sesizare din oficiu Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea nu stiti cum pot sa contest un proces verbal de sesizare din oficiu/ va ultumesc:\"> (vezi toată discuția)