avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal de sesizare din oficiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal de sesizare din oficiu

nu stiti cum pot sa contest un proces verbal de sesizare din oficiu/
va ultumesc:">
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:55, 24 Februarie 2010
Teoretic nu se poate contesta...practic despre ce este vorba?
sa luat permisul de conducere pentru refuzarea probelor biologice.
totul este fals deoarece nu a vrut sa sufle in aparat numai la sange si politia nu a vrut si a inceput urmarirea penala.
Si cum demonstrati ca nu a vrut sa sufle in etilotest....si ca ar fi preferat sa se recolteze probe biologice?
Este refuz si sa fi testat cu etilotestul.....pentru ca legea prevede clar cand si cum se recolteaza probele biologice.
il puteti cometa prin memoriu separat in aceasta faza :), evident ...... veti avea ocazia sa il contestati in fata instantei daca D-ne fereste veti fi trmis in judecata, prin invocarea exceptiei de nulitate a actelor de procedura....
da ,dar totusi in aceasta faza pot sa mai fac ceva? daca da cum?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Etilotest la recalibrat laurentiusorin laurentiusorin Pe motivul ca etilotestul era la recalibrat politisti nici macar nu de la rutiera mi-au cerut probe biologice dar am refuzat.La ce sa ma astept ?Au trecut mai ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru refuz recoltare probe biologice Razvu10 Razvu10 Salut la toata lumea ! Am fost oprit pe la ora 4 dimineata de un politist de la rutiera, acesta a venit la mine cu alcool testul cu \"duda\" aia din capat ... (vezi toată discuția)
Este refuz de prelevare a probelor biologice daca sufli in etilotest? cezarad cezarad Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)