avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cand se dau calificativele pentru functionarii publici ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cand se dau calificativele pentru functionarii publici ?

cand se dau calificativele pentru functionarii publici , exista un termen ? si care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 26 Februarie 2018
HG 611/2008
art.108
(1) Perioada evaluată este cuprinsă între 1 ianuarie și 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.

(2) Perioada de evaluare este cuprinsă între 1 și 31 ianuarie din anul următor perioadei evaluate.

...
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarii publici pot promova daca au fise de evaluare doar pe cateva luni/an (cazul unei persoane care s-a intors din cic)? irinuca05 irinuca05 Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are ... (vezi toată discuția)
Ce sanctiune opereaza? allexandru77 allexandru77 Va salut, Va rog sa-mi comunicati un punct de vedere asupra sanctiunii aplicabile nerespectarii termenului de 15 zile reglmentat in HG 611/2008 Normele ... (vezi toată discuția)
Evaluare performante functionar public perioada onciu_51 onciu_51 Buna ziua. Sunt functionar public si pentru promovare iti trebuiesc 2 ani consecutiv; as dori sa stiu cand se face evaluarea pentru acest an 2012 . Daca este ... (vezi toată discuția)