avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident rutier

Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are masina radiata si inmatriculata cu un numar fals si implicit nu are nici RCA. Eu cum imi pot recupera banii in conditiile astea? Am inteles ca ar exista un Fond al Victimelor Strazii care se ocupa de plata despagubirilor pentru accidentele fara RCA. Asta neavand permis de conducere, pagubele pe care mi le a provocat intra oare sub incidenta FPVS?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Popa , Avocat 12:31, 26 Octombrie 2009
Buna ziua!
Aceasta este si parerea mea. Doamna avocat a enumerat situatii care nu au nicio legatura cu acest caz si nu se mai intelegea nimic.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2009
ContSters76710, utilizator
Buna ziua,
Am enumerat situatiile in care fondul plateste despagubiri.
Am specificat ca singura posibilitate pe care o are, in speta, persoana pagubita, este sa se constituie parte civila in procesul penal, ea neincadrandu-se in situatiile in care fondul despagubeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune merfea merfea Buna ziua!...am si eu o problema...am avut un accident rutier din cauza unei carute, pe un drum european, carutasul a murit iar familia lui e foarte saraca..nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism ... ionel rapeanu ionel rapeanu buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism si un animal salbatic respectiv un porc mistret unde sa produs paguba la autoturism iar ... (vezi toată discuția)