avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa mediu

Pentru recuperarea taxei pentru mediu ,pentru o masina vanduta,la intocmirea dosarului este nevoie de documentele masinii pe numele proprietarului care a platit taxa ,ori sunt valabile documentele actualului proprietar?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de fostul proprietar bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Doresc sa cumpar o masina cu taxa platita, este posibil ca fostul proprietar sa solicite in instanta si sa castige taxa inapoi desi nu mai detine ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare claudiu_76_76 claudiu_76_76 Salutare tuturor ! In 2009 am inmatriculat o masina adusa din Germania. Am platit taxa de mediu in jur de 320 euro si nu am recuperat-o nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto visy199 visy199 Se poate recupera diferenta pentru un autovehicul inmatriculat dupa 2008 daca a fost vandut?Daca pot prezenta documentele originale ar trebui sa mi se poata ... (vezi toată discuția)