avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema recuperare diploma bac
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema recuperare diploma bac

Bună ziua am să încerc să fiu scurt în anul 2006 2007 am fost student la Facultatea română americană secțiunea turism nu m-am prezentat în al doilea an acum doresc să recuperez diploma iar cei de la facultate de la secretariat mi-au spus că trebuie să plătesc suma de 40 € reprezentând taxă de depozitare cum pot proceda nu mi se pare normal să fiu taxat pentru propria mea diplomă
Cel mai recent răspuns: CristianG47 , utilizator 22:15, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc pentru răspuns. Nu mai am contractul. Este posibil sa le cer o copie după acel contract?
Ma voi duce mâine acolo și încerc sa rezolv pe cale amiabila, dacă nu voi face o cerere și vreau sa îmi dea in scris motivul pentru care nu îmi eliberează diploma.
Ma sfătuiți și la altceva?

Va mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)