avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis

Buna ziua, am si eu o intrebare la voi,mi s-a suspendat carnetul de conducere pe germania pe o perioadă de 9 luni fiind implicat într-un accident fara victime problema este caci eu nu am predat carnetul pentru caci i-m era în țară , akm.dupa 9 luni cand trebuia sa ma lase sa conduc , im vine o foaie sa predau permisul intrebarea mea la dumneavoastra este daca se intampla ceva daca nu-l predau si părăsesc germania ? Uitaseră sa va spun caci eu în timpul ăsta 9 luni nu am condus deloc si am platit si o amendă de 1700 euro
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 17:27, 26 Februarie 2018
trebuia sa l predati ..!
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Cristina Voicu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Permis auto Raz0893 Raz0893 Buna ziua...am si eu o intrebare...am locuit in germania..am fost sofer pe tir..am avut un mic accident ..(daune materiale..daunele au fost platite de catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta la un proces verbal suspendare carnet, si resedinta in strainatate absynth absynth Buna, In 2011 am primit o contraventie pentru o oarecare incalcare de linie continua si astfel procesul verbal imi stiupula suspendarea carnetului pe 30 ... (vezi toată discuția)