Am o problema și nu știu cum sa procedez ca să spun asa. Am niste vecini care sunt căsătoriți dar nu au avut copii împreună. Vecina înainte sa moara a fost îngrijită de surorile ei, iar acum la doua luni după cea murit vor sa le dau banii pe cei 25%din valoarea apartamentului,eu dorind sa. L cumpăr. Acum eu nu mai înțeleg. Cine plătește succesiunea? Eu sau ele ca și moștenitorii?
Ele, in calitate de moștenitori.
Vânzătorul trebuie să pună la dispoziție documentele necesare vânzării (actele de proprietate, documentația cadastrala, certificatul de performanță energetică etc).
Dvs, cumpărător achitați prețul și onorariul notarial. Nu este de obligația dvs să platiti pentru obținerea actelor de proprietate (adică certificatul de mostenitor).
Dacă totuși o faceti, solicitați o reducere proporțională din prețul vânzării.
Problema este una mai mare.tataie(vecinul) ca asa ii zic, dorește sa. L îngrijim pana la sfarsitul vieții în schimbul a părții lui de apartament, iar partea soției lui cei 25 %sa o cumpărăm. Dar acum tataie nu vrea sa ne facă act de vânzare cumpărare pe apartament,vrea sa ne facă act de donație, îmi este teama și de faptul ca îl îngrijesc 5 ani și după aceea se răzgândește, sau Doamne ferește după moartea acestuia vine fata lui și ne lasă cu ochii în soare, el având o fata dintr. O căsnicie anterioara. Fata nu vrea sa. L ia la ea, dar este de acord sa. L îngrijim noi. Noi am putea la acel act de donație sa. I punem clauza? Țin sa menționez ca are 80 ani și se sucește ca vremea. Sunt aproape 10 000€ pe care trebuie sa. I dam surorilor pe partea vecinei... Nu as vrea sa ne păcălim fiind neștiutori... Va multumesc
Problema este una mai mare.tataie(vecinul) ca asa ii zic, dorește sa. L îngrijim pana la sfarsitul vieții în schimbul a părții lui de apartament, iar partea soției lui cei 25 %sa o cumpărăm. Dar acum tataie nu vrea sa ne facă act de vânzare cumpărare pe apartament,vrea sa ne facă act de donație, îmi este teama și de faptul ca îl îngrijesc 5 ani și după aceea se răzgândește, sau Doamne ferește după moartea acestuia vine fata lui și ne lasă cu ochii în soare, el având o fata dintr. O căsnicie anterioara. Fata nu vrea sa. L ia la ea, dar este de acord sa. L îngrijim noi. Noi am putea la acel act de donație sa. I punem clauza? Țin sa menționez ca are 80 ani și se sucește ca vremea. Sunt aproape 10 000€ pe care trebuie sa. I dam surorilor pe partea vecinei... Nu as vrea sa ne păcălim fiind neștiutori... Va multumesc
Mostenire
jackuzzyyy
Buna seara.Parintii mei au divortat de mai bine de 30 de ani,au vandut apartamentul si au cumparat doua apartamente mai mici,unul pe numele mamei si unul pe ... (vezi toată discuția)